Brabants-bier-brouw-wedstrijd
 

Volgend jaar vieren wij ons 5 jarig jubileum van de Bierbelevenis bij ’t Plein in Udenhout en schrijven daarom een Brabants-bier-brouw-wedstrijd uit. We gaan op zoek naar een bier dat wij in maart 2019 gaan aanbieden als ons "Goodie-beer", met jouw naam op elk flesje  gebrouwen onder begeleiding van brouwmeesters Theo en Herman.
 
Heb jij een goed recept, brouwattributen en lef? Dan is dit iets voor jou! Hobby-, thuis of plezierbrouwers uit Brabant, schrijf je nu in!

 

Hoe werkt het?
Via deze pagina meld je jouw bier aan om mee te doen aan de competitie. Na deze aanmelding ontvang je een wedstrijdformulier en wedstrijdnummer per ingezonden bier. Dit wedstrijdformulier moet volledig ingevuld worden en samen met jouw deelnemend bier worden ingeleverd. Dit kan tot uiterlijk 11 oktober 2018. Details, adressen en overige informatie over het inleveren van het bier staat beschreven op het wedstrijdformulier.

 

In oktober zal een 6-koppige jury het bier beoordelen en proeven. De jury bestaat zoveel mogelijk uit lokale bierkenners, biersommeliers en ook bierkeurmeesters van het BKG.
 

Uit alle inzendingen zal een bier worden gekozen wat wij lekker,  goed vinden en het beste bij ons vinden passen. 

Voor de wedstrijd is een maximum gesteld van 40 deelnemende bieren.

Samen met de winnaar gaan we het winnende bier op grotere schaal brouwen. Dit onder begeleiding van Theo en Herman, onze brouwmeesters. Dit wordt ons goodie-beer van 2019 wat wij in maart weer gaan weggeven aan onze bezoekers van Bierbelevenis Udenhout.
 

Wat moet ik inleveren?
Het wedstrijdformulier samen met het deel te nemen bier. Het bier moet gebotteld zijn in een  Bruine Nederlandse retourfles. Per bier lever je 3 gebottelde flessen in met op iedere fles een etiket met het wedstrijdnummer. Verder ontvangen wij graag een logboek met ingrediëntenlijst en brouwmethode. 

 

Per brouwer/deelnemer kun je maximaal met 2 verschillende bieren deelnemen.
 

Reglement en overige informatie vind je terug op het wedstrijdformulier.

Toch nog een vraagje?
Mail je vraag naar bierbelevenis@tplein.nl 

Reguliere openingstijden café


Ma & Di        19.00 tot 01.00
Wo & Do      19.00 tot 01.00
Vr & Za         19.00 tot 02.00
Zondag        19.00 tot 00.00


Overdag ook aanwezig en telefonisch bereikbaar.
Buiten deze tijden zijn
wij geopend op afspraak.

Adres

 

't Plein
Tongerloplein 1

5071 CX Udenhout
Tel: 013-5111819
www.tplein.nl
info@tplein.nl

Whatsapp:   06-12409797

Vind ons

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon