Reguliere openingstijden café

Ma & Di       18.00 tot 01.00
Wo & Do     19.00 tot 01.00
Vr & Za        20.00 tot 02.00
Zo                           Gesloten

Overdag ook aanwezig en telefonisch bereikbaar.


Buiten deze tijden zijn
wij geopend op afspraak.

Adres

 

't Plein
Tongerloplein 1

5071 CX Udenhout
Tel: 013-5111819
www.tplein.nl
info@tplein.nl

Vind ons

 

Iets te vieren?

 

De zaal
Onze zaal is zeer geschikt voor grote groepen van 100 tot zelfs 600 personen. De zaal kan worden ingericht naar wens en smaak en beschikt over diverse extra’s. Zo is het mogelijk om het podium te gebruiken om een band te plaatsen of optredens te verzorgen. 

De lichtshow die wij zelf kunnen verzorgen kan natuurlijk precies worden afgesteld op de gewenste sfeer, van disco tot klassiek. Opzoek naar een DJ? Ook die hebben wij verschillende tot onze beschikking. Voor meer informatie over prijzen, afmetingen en overige mogelijkheden, neem gerust even contact op.

 

Het café
Heb je een kleiner of intiemer feestje te vieren, informeer eens naar de mogelijkheden van ons café. Deze ruimte is geschikt tot 120 personen en wordt vaak gebruikt voor zilveren bruiloften, Sarah’s en Abrahams, jubilarissen of bedrijfsborrels. Ook hier geldt dat met de aanwezige licht- en muziekinstallatie ieder feest een sfeervol geheel wordt. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Zie ook onze informatiefolder. Hierin vindt uitgebreidere informatie over onze zaal en café, maar ook een overzicht van onze dranken, hapjes en buffetten.