Terugbetaling E-ticket Lallebal

Helaas heeft Lallebal Weekend Festival niet door kunnen gaan zoals gepland. Echter hebben we donderdag- en vrijdagavond én zaterdagmiddag een heel mooi feest weg kunnen zetten. Dit smaakt naar meer voor volgend jaar.

Voor de zaterdagavond en de zondagmiddag kunnen we helaas niks anders doen dan jullie het aankoopbedrag terug storten. 

 

Door onderstaand formulier in te vullen, kunnen wij zorgen dat jij je aankoopbedrag netjes terug krijgt.

Per keer kan je maximaal 3 tickets invoeren. Dit doe je door de barcodes in te vullen die je vindt onder de QR-code op het e-ticket. Deze code bestaat uit een combinatie van 15 cijfers en letters. (Heb je meer dan 4 kaarten, dan vul je dit formulier nogmaals in.)

Let goed op dat namen, telefoonnummer én e-mailadres van de hoofdboeker zijn. Dit is de persoon die de kaarten heeft gekocht. Zijn of haar naam staat ook op het e-ticket. Vergeet hierbij ook niet je rekeningnummer te vermelden.

Let op! Terugbetaling is exclusief ticketfee.

Teveel gedoe? Mail dan even met koen@tplein.nl - Zorgen wij dat dit in orde komt.

Het annuleren van de zaterdagavond en zondagmiddag gaat helaas niet zonder (carnavals)kleerscheuren. Je zou ons heel erg helpen door een deel van je kaartje(s) te doneren aan Het Lallebal. Hiervoor zijn we jullie natuurlijk eeuwig dankbaar! Hierdoor kunnen we weer met volle moed door naar de volgende Lallebal edities!
Tot volgend jaar?Nee, zeker nietNee, ik ben dan drukIk twijfel nogJa hoorJazeker!Tot volgend jaar?

Bedankt voor de inzending!

Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.