Reguliere openingstijden café

Ma & Di       18.00 tot 01.00
Wo & Do     19.00 tot 01.00
Vr & Za        20.00 tot 02.00
Zo                           Gesloten

Overdag ook aanwezig en telefonisch bereikbaar.


Buiten deze tijden zijn
wij geopend op afspraak.

Adres

 

't Plein
Tongerloplein 1

5071 CX Udenhout
Tel: 013-5111819
www.tplein.nl
info@tplein.nl

Vind ons

Voorstellingen

Toen ’t Plein in 1997 werd neergezet, kreeg theater en muziek hierbij de meeste aandacht. Dit blijkt uit de goede akoestiek, tribune en het vast podium.

Nu nog steeds is onze zaal zeer geschikt voor verschillende podiumkunsten, toneeluitvoeringen of muziekevenementen. Naast eindejaar schoolmusicals, volkstoneel en stand-up comedy, is iedere muziekuitvoering, groot of klein, een prima invulling waar ’t Plein niet onderdoet voor een klein theater.

Met een professioneel licht- en geluidsysteem kunnen wij zowat alles van kleine uitvoering tot groot muziekspektakel goed verzorgen. Mochten er toch specifieke wensen zijn waarin wij niet kunnen voorzien, hebben wij goede contacten met diverse specialisten in licht en geluid. Wij beschikken zelf niet over een professionele geluidsman voor grote uitvoeringen, maar deze is in te huren.

Tribune met podium

De zaal is uitgerust met inklapbare tribune waarop trapsgewijs 300 stoelen geplaatst kunnen worden. Vanuit de aanwezige regiekamer is het licht en geluid prima aan te sturen. Deze is op het balkon gesitueerd, waardoor er een goed overzicht is over het publiek en natuurlijk over het podium.

Het vaste podium is van alle gemakken voorzien, zodat aan ieders wens kan worden voldaan, zoals 3 onafhankelijke trussen met lier, coulissegordijnen, projectiescherm, horizondoek en vele andere uitgebreide opties. Vanaf het podium is er toegang tot een bescheiden kleedkamer. Deze beschikt over een grote spiegel, douche, twee wastafels en apart toilet.

Achter ons pand ligt een prachtig openluchttheater. Dit zijn de overblijfselen van het café De Schelf. Dit theater is niet van ons, maar van de gemeente Tilburg. Desalniettemin is er de mogelijkheid om het te gebruiken voor uw uitvoering of bijeenkomst.