top of page
Poster 2024.jpg

Bierbelevenis 2024 - 10 maart

Ook in 2024 gaan we weer bier beleven. Met 9 brouwerijen, live brouwen op het podium, naast lekkere bieren ook lekker eten én een "Goodie-bier" voor thuis maakt Bierbelevenis Udenhout een festival om niet te missen!

Aanwezige brouwerijen:

De Bierboerderij - Haaren

Lux - Eindhoven

Hooglander - Aarle Rixtel

Nemeton Brewing - Waalwijk

Nuce - Breda
De Blauwe IJsbeer - Tilburg

Dutch Fox - Steenbergen

Dreaqus - Bergen op Zoom

De Sluis - Onze live brouwer uit
Udenhout

Wanneer?
10 maart a.s. organiseren wij voor de 9e keer Bierbelevenis Udenhout. Met voorgaande jaren soms meer dan 500 bezoekers moet ook dat dit jaar wel weer goed komen. Bij lekker weer kan je zelfs op het terras van jouw biertje genieten.


Open:    12.00 uur
Einde:   18.00 uur

Sluitingstijd café:   0.00 uur

Entree is gratis én voor niet bierdrinkers of de BOB is ook het café geopend voor een kop koffie, frisje of een wijntje.

 

Hoe werkt 't?
Bij aankomst koop je een uniek "Bierbelevenis Udenhout" proefglas. Dit glas kost je € 5 en mag je houden of je levert deze op de weg naar uit terug in en ontvangt € 2,50 terug.

 

De consumptiebonnen kosten €2,75 per stuk. Daarmee kun je bij elk kraampje je glas laten vullen met een lekker speciaal biertje.

Streekboerderij "Ons Erf" verzorgt dit de kaasjes, worstjes en nog veel meer.

Goodie-bier, wat is dat?
Voordat je naar huis gaat ontvang je van ons nog een "Goodie-beer", een flesje bier om thuis van te kunnen genieten. Zo gaat het Bierbeleven thuis nog even door.

 

Deze editie kan je kiezen uit 3 verschillende "Goodie-bieren" om mee naar huis te nemen. Bij die drie bieren zit wel een opdracht; Proef het bier en laat ons weten wat je ervan vindt. De 3 bieren betreffen namelijk allemaal een tripel.

 

Met de uitkomst van deze blind-proeverij zullen de brouwers van "Uit de kelders van Udenhout" de "Udenhoutse Tripel" selecteren.

 

1 flesje krijg je van ons. Ben je ook benieuwd naar de andere 2? Deze zijn bij ons te koop á € 2,75 per stuk (of het statiegeld van het proefglas glas) In ruil voor jouw mening over de Triple(s), maak jij onder andere kans op de eerste fles Udenhoutse Tripel en je bent erbij als deze wordt gepresenteerd. 

Informatie over het beoordelen van het Goodie-bier en het kans maken op deze mooie prijs vind je terug op de fles.


Een heel verhaal, maar de dames achter de bonnenverkoop leggen het je graag nog een keer uit, mocht je nog vragen hebben.

 


 

(beeldarchief: Bierbelevenis 2018)
bottom of page