Reguliere openingstijden café

Ma & Di       18.00 tot 01.00
Wo & Do     19.00 tot 01.00
Vr & Za        20.00 tot 02.00
Zo                           Gesloten

Overdag ook aanwezig en telefonisch bereikbaar.


Buiten deze tijden zijn
wij geopend op afspraak.

Adres

 

't Plein
Tongerloplein 1

5071 CX Udenhout
Tel: 013-5111819
www.tplein.nl
info@tplein.nl

Vind ons

Vergaderen
Faciliteiten

't Plein beschikt over uitstekende faciliteiten voor al uw vergaderingen of bijeenkomsten tot ruim 300 personen, afhankelijk van de zaalopstelling. Of het nu gaat om productpresentaties, meetings, seminars, managementtrainingen of teambuildingsactiviteiten, wij bieden voor elke bijeenkomst een uitstekend scenario.

 

De flexibiliteit van de zaal is groot. De zaal kan in twee kleinere zalen worden gesplitst en het aanwezige podium kunt u gebruiken voor de bestuurstafel of spreekstoel . Natuurlijk zal de opstelling van de zaal aangepast worden naar uw wensen.

Onze zaal is uitgerust met een vaste beamer en groot scherm, maar wij beschikken eventueel ook over losse projectieapparatuur, zodat deze in iedere desgewenste positie kan worden geplaatst. Hier kan naar wens een laptop of pc op worden aangesloten, zodat powerpoint-presentaties e.d. soepel kunnen worden afgespeeld. De draadlose internet verbinding zorgt ervoor dat u over heel het pand toegang hebt tot het internet.

De gluidsinstallatie stelt u in staat om duidelijk en zuiver uw publiek toe te spreken, zonder uw stem te hoeven verheffen. Wij zijn uitgerust met draadloze- en vaste spreekmicrofoons en kun desgewenst aan al uw eisen voldoen door ontbrekende producten in te huren.