MOCP-RIVM-Woordmerk-small.png

Vrijdag, zaterdag en zondag MOCP

Vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen wij samen met de mannen van MOCP de horeca  voor het gezelligste openlucht-feestje van Brabant. 

Wij zijn op deze dagen helaas  binnen gesloten.

 

www.mocpudenhout.nl

Maandagavond kopiëren.jpg

Carnavals maandag

Maandagavond vieren we weer carnaval zoals we gewend zijn. Hossen in een volle kroeg, een biertje bestellen bij Marja aan de bar en Die Ene Sjors achter de disco. Feestzanger Richard heeft zelfs in zijn agenda een gaatje kunnen vinden om zijn wereld hit te komen zingen. "Leef je leven...geniet er nou maar van!"

Maandag 28 februari
19.00 tot 1.00 uur

Tickets € 10,00 (inclusief 4 munten)

18+ // ID verplicht 

Testen op Covid-19 of QR-code niet nodig. 

Dinsdagmiddag kopiëren.jpg

Carnavals dinsdagmiddag

Dinsdagmiddag is het café speciaal voor de kids (en de papa's en mama's). Met springkussens in een deel van de zaal, schminkster en natuurlijk veel ranja met wat lekkers. Iets kleiner (als we gewend zijn op de maandagmiddag), maar niet minder gezellig.

Dinsdag 1 maart
13.00 tot 18.00 uur


Gratis entree // Alle leeftijden

Biertje drinken? Dan ID bij de hand

 

Testen op Covid-19 of QR-code niet nodig. 

Dinsdagavond kopiëren.jpg

Carnavals dinsdagavond

Net zoals maandag gaan we op dinsdag los met Die Ene Sjors. Ook Henry komt zingen en sluiten met zijn alle carnaval 2022 af om weer uit te kijken naar carnaval in 2023.

 

Dinsdag 1 maart
19.00 tot 1.00 uur

Tickets € 10,00 (inclusief 4 munten)

18+ // ID verplicht 

Testen op Covid-19 of QR-code niet nodig. 

Gaat het jeugdcarnaval door dit jaar?
Dit jaar hebben wij geen carnaval voor de groep tussen 9 en 14 jaar oud. Dit komt mede door het maximum aantal bezoekers van 500 en de onzekerheid van de afgelopen weken omtrent de versoepelingen. In 2023 gaan wij zeker weer hét jeugdcarnaval organiseren.

Is 't Plein open op vrijdag, zaterdag en zondag?

't Plein (café en zaal) is gedrurende het carnavalsweekend gesloten. Ook na het programma van MOCP blijven de deuren 's avonds dicht. 

Waar kan tickets kopen?
Tickets voor MOCP zijn verkrijgbaar online via www.mocpudenhout.nl. Kaarten voor maandag- en dinsdagavond vind je in onze ticketbox hierboven of via deze link.

Moet ik testen-voor-toegang?
Nee, binnen laten wij niet meer dan 400 man toe en buiten voor MOCP is testen niet nodig omdat dit in de openlucht is.

Welke munten zijn er geldig?
Tijdens MOCP zijn er tokens verkrijgbaar die alleen geldig zijn tijdens de 3 dagen van MOCP. Bij 't Plein betaal je uiteraard gewoon met onze zwarte 't Plein munt, maar ook met de munten van 't Centrum en van Bij Josje.